onsdag 4. februar 2009

Fyrstikkalender

Litt feil tid på året å leggge ut adventskalender nå, men pytt-pytt. Ble som mange andre inspirert til å bruke fyrstikkesker til å lage en kalender. Papirer fra 3dny sine nydelige julepapirer. Brukte søm på alle papirene. Tallene ble stemplet med mine gamle ministempler. Ellers har jeg brukt den del dekor fra Melissa Frances.

For å lage taket klippet jeg ut papirremser med scalloped saksen min, hadde på diamond glace lim og dyppet dem i hvitt glitter for å få snøeffekt.

Snøcharms og pong-pong bånd oppi mønen på huset :-)

6 kommentarer:

Lene sa...

WOW! så flott det kalenderhuset ditt blei :-)

Cathrines-creative sa...

Den var jo skikelig lekker, og de andre tingene under er og veldig fine. Du er veldig flink.
Ha en fin dag:-)

Idun sa...

hei sann !! takk for komentaren i bloggen min ;) koselig det.

Å det huset var bare helt lekkert... akkurat slik jeg liker det :) å tak oppe det var flott.. men hva i alle dager har du oppå taket for å lage tak stein? det var utrulig flott... så denne har jeg laget for jeg orka ikke lage i jula som gikk... men skal lage neste jul :) å da tipper jeg den blir litt lik din skal jeg si ;) å du er å kjempe flink til å scrappe :)
ha en super fin dag

idun

Britt Eva sa...

Hei Anita - selvfølgelig husker jeg deg. Vi hadde det så fint sammen i barneåra - på Bremsnes hatten og hos din bestemor Borghild. Er du oppover ofte? Vi skal dit i uke 27. Vi snakkes - så skal jeg se innom bloggen din. Kos og klem.

Anonym sa...

Nydelig... hvor får man tak i håndtak til fyrstikkeskene?

Fru Jacobsen sa...

Så UTROLIG flott!! Ser for meg små hemmeligheter gjemt inni eskene....

Nyydelig!

Sjekk gjerne ut min blogg! Har en flott give away ute nå!

Ha en nydelig dag!